.

.

 

.

Sweelpop weer ouderwets gezellig!

Het bestuur van Sweelpop kijkt terug op een succesvolle 36e editie van Sweelpop op vrijdagavond 25 augustus. Het sportpark ’t Alterbarg werd ook dit jaar weer helemaal omgebouwd tot het festivalterrein van Sweelpop. The Partysquad, It All Started in the Nineties, Papa di Grazzi, The Bruceband en 12AM hebben er met z’n allen voor gezorgd dat iedereen aan een grote variatie van muziek heeft kunnen genieten.

Deze variatie heeft er mede voor gezorgd dat er ook dit jaar weer rond de 1200 bezoekers aanwezig waren en van de gezelligheid hebben kunnen genieten. The Bruceband heeft met volle overtuiging de geboekte band The Springsteen Experience vervangen vanwege ziekte van de zanger. Nadat de Dirty Daddies twee jaar achter elkaar de afsluiting mocht verzorgen, heeft dit jaar de band It All Started in the Nineties het feest met een knaller afgesloten. Het bestuur kijkt terug op een geslaagde editie en benadrukken dat zij het succesvolle festival zonder vrijwilligers niet mogelijk kunnen maken.

Naast de vrijwilligers zijn ook de sponsoren van groot belang voor Sweelpop. Misschien nog wel belangrijker zijn de bezoekers die elk jaar komen genieten van de sfeer en muziek. Het bestuur kijkt al uit naar volgend jaar en hoopt iedereen dan weer te zien.

Foto’s: Alissa Smit

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel