.

.

 

.

Twee Headliners op Sweelpop

Het onthullen van de twee hoofdacts die we eigenlijk pas eind juni aan jullie bekend zouden maken.. doen we nu! We kunnen het niet langer meer voor ons houden.

Komende zomer (2018) staan er twee grote namen op Sweelpop, met deze artiesten zal er voor ieder wat wils zijn op het festival. Er kan meegezongen worden met hits als ‘Annie uut de bochte’ en ‘Baat het niet dan schaadt het niet’ van de Bökkers. Rock liefhebbers zijn dus aan het goede adres bij Sweelpop 2018.

De tweede hoofdact is welbekend bij de jeugd onder ons. Deze solo rapper heeft al heel wat bekende nummers op zijn naam staan. Een aantal grote hits op zijn naam zijn ‘’Engeltje’’, ‘’Nooit meer slapen’’ en ‘’Hatsikidee’’. Tijdens deze nummers weet hij er altijd voor te zorgen dat het hele publiek uit zijn dak gaat. We hebben het nu natuurlijk over, JeBroer. Mis deze twee hoofdacts dus niet en wees erbij op vrijdag 31 augustus in Zweeloo.

Benieuwd naar de andere bands? Houd dan onze Social Media en site in de gaten.
Kaarten zijn te koop vanaf 23 juni bij diverse voorverkooppunten en via de site

Foto van Papa Di Grazi op Sweelpop 2017 gemaakt door Alissa Smit (Alissa Smit Fotografie).

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel