.

.

 

.

Bökkers en Jebroer staan op Sweelpop

De rockband Bökkers en rapper Jebroer staan vrijdag 31 augustus a.s. op popfestival Sweelpop.

Bökkers is een Overijsselse band onder leiding van Hendrik Jan Bökkers. De band begon in 2010 als coverband van Normaal, maar heeft inmiddels een eigen repertoire met nummers in het Sallandse dialect. Bekende liedjes zijn Annie uut de bochte en Baat het niet dan schaadt het niet.

Jebroer
Jebroer is een rapper uit het Zuid-Hollandse Voorschoten. Hij werd in 2012 bekend door het nummer Nooit meer slapen van Yellow Claw. Vorige zomer had hij een hit met het nummer Kind van de duivel, een samenwerking met DJ Paul Elstak. Kijk voor meer info op www.sweelpop.nl

Oes Eig'€™n Kraantien d.d. 6 juni 2018.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel