.

.

 

.

Sweelpop 2018 een groot succes!

Het bestuur kijkt terug op een zeer geslaagde 37ste editie van Sweelpop. Ook dit jaar maakt het festival zijn motto: ‘Sweelpop, het gezelligste festival van Drenthe’ meer dan waar. De avond kenmerkte zich door de gezellige sfeer en de fantastische muziek.

Meer dan 1200 bezoekers hebben genoten van nummers van Sorry John, Lijn 7, De Bökkers, die verruckte Stunde en tot slot JeBroer.

Wat dit jaar opviel was de nieuwe huisstijl van Sweelpop. Op het terrein zelf waren een aantal aanpassingen gedaan waardoor het festivalterrein nog meer sfeer kreeg. Zo stond er een grote boog bij de ingang en hingen er spandoeken in de nieuwe stijl boven de eettent, toiletten en de bars.

Het bestuur wil graag nog de sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van Sweelpop. Daarnaast zijn alle vrijwilligers ook onmisbaar voor het festival en worden zij ook ontzettend bedankt. Ook kan Sweelpop niet zonder de bezoekers die er ook dit jaar weer een groot feest van gemaakt hebben. Het bestuur kijkt alweer uit naar Sweelpop 2019 en hoopt iedereen dan weer terug te zien.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel