.

.

 

.

Nog even geduld… Sweelpop 2019!

Sterke line-up staat garant voor een succesvolle 38e editie. Nog maar één week te gaan en dan barst de 38e editie van Sweelpop los op t’ Alterbarg in Zweeloo.

Het gezelligste festival van Drenthe wacht op vrijdag 23 augustus optredens van Isa Zwart, Queen Forever, Proost!, het foute uur van Qmusic en de Snollebollekes.

Isa Zwart zal om 19:00 uur aftrappen, deze jonge singer-songwriter uit Emmen timmert al een tijdje goed aan de weg en zal 23 augustus haar muziek ten gehore brengen. Daarna zal het publiek van links naar rechts en weer terug springen tijdens het feestelijke optreden van de Snollebollekes. Waarna de band Queen Forever het publiek doen schokken met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse rotsformatie Queen! En wanner alle keeltjes gesmeerd zijn is het tijd om mee te zingen met alle foute hits tijdens het Foute uur van Qmusic! Tussen de optredens door is Proost! de verbindende band op het tweede podium, zij zullen zorgen voor een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen.

Met goede weersverwachtingen, een sfeervol terrein en feestelijke optredens staat het bestuur van Sweelpop niks meer in de weg om een fantastische avond te bieden.

Koop snel een kaart via de vernieuwde website www.sweelpop.nl of bij de voorverkooppunten. En check onze facebook voor leuke winacties en het laatste nieuws rondom het gezelligste festival van Drenthe.

Geplaatst d.d. 20 augustus 2019

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel