.

.

 

.

Zwaagstra nieuwe hoofdsponsor Sweelpop Festival

Zwaagstra, bestaand uit Zwaagstra Beton en Zwaagstra sierbestrating heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor verbonden aan Sweelpop Festival. Afgelopen week werden de handtekeningen onder het contract gezet tot medio 2024.

 

Verbonden aan Sweelpop
Zwaagstra draagt het popfestival in Zweeloo al vele jaren een warm hart toe. De onderneming was al reeds supersponsor. Het contract met hoofdsponsor Rabobank loopt medio september 2021 af en om deze reden werd er gekeken naar een nieuwe hoofdsponsor. Sweelpop was verheugd dat Zwaagstra openstond voor het intensiveren van het sponsorschap. ‘In de gesprekken is van beide kanten aangegeven dat de samenwerking als zeer positief wordt ervaren resulterend in het hoofdsponsorschap.’’ De ondertekening van het contract vond plaats op de festival locatie van Sweelpop in Zweeloo.

Over Zwaagstra Beton en Zwaagstra Sierbestrating


Zwaagstra, die in 2019 aan de Lindberghstraat in Hoogeveen een vierde productiehal in gebruik nam, telt een veertigtal medewerkers en staat bekend om zijn korte lijnen en no nonsens mentaliteit: 90 procent van het personeel staat op de fabrieksvloer. Afspraak is afspraak, is altijd de basis bij Zwaagstra. Alles staat in het teken van efficiency en korte lijnen.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 7 september 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel