.

.

 

.

Tentoonstelling 40 jaar Sweelpop

Al 40 jaar wordt het leukste en gezelligste festival van Drenthe neergezet: Sweelpop! 

Daarnaast zijn er al die jaren verschillende activiteiten georganiseerd, zoals recordpogingen, rommelmarkt, Sweelpop The Battle, etc. Dit heeft gezorgd voor veel herinneringen, tijd om die met elkaar te delen!

Vrijdag 3 juni vindt de ‘tentoonstelling 40 jaar Sweelpop’ plaats. Tijdens deze avond kan je onder genot van het Sweelpopbiertje genieten van spullen die door de jaren heen zijn verzameld. Ook zullen er documentaires getoond worden, gemaakt door Geert Kiers. Je bent van harte welkom vanaf 19:30u in het dorpshuis De Spil in Zweeloo.

 De documentaires beginnen vanaf 20:30u. Tot dan!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel