.

.

 

.

Recordpoging afwassen en de traditionele rommelmarkt

Op 8  en 9 juli doet Sweelpop-bestuur uw afwas. In het kader van het 40-jarig bestaan van Sweelpop, is het dit jaar weer tijd voor een recordpoging!

Al eerder is er 36 uur afgewassen. Hoe leuk is het om dit jaar het record te verbreken en te gaan voor de 40 uur?!

Afwas spic en span Met een speciale afwaskar gaan wij als bestuur op vrijdag 8 juli vanaf 7:00u  door het dorp rijden om de afwas aan de deur te doen. De precieze route volgt op social media. Op zaterdag 9 juli staan wij met de afwaskar bij het grasveld naar LiBo waarbij jullie de gelegenheid krijgen om afwas
langs te brengen. Met speciaal afwasmiddel, geweldige afwasborstels en spierkracht zorgen wij ervoor dat de vieze afwas spic en span wordt!

Rommelmarkt
In combinatie met de recordpoging vindt zaterdag 9 juli de jaarlijkse rommelmarkt plaats bij het grasveld naast LiBo. De rommelmarkt is van 13:00u tot 15:30u. Heeft u nog spullen liggen voor de rommelmarkt? Dit kan vrijdag 8 juli tussen 13:00u en 20:00u of zaterdag 9 juli tussen 9:00u en 11:00u gebracht worden bij het grasveld. Ook u kunt Leonie (06 - 45 94 96 08) bellen/appen om te spullen op te laten halen.

Zowel vrijdagavond als zaterdagavond kunt u genieten van een borrel bij LiBo. We hopen u te zien en er met zijn allen een gezellig weekend van te maken!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel