.

.

 

.

Komende vrijdag en zaterdag doet Sweelpop-bestuur de afwas

Vanaf vrijdagochtend 7.00 uur gaat het Sweelpop-bestuur 40 uur afwassen.

Om dit record te behalen zijn we jullie hulp nodig! Wij vragen om afwas.,,,,,,! 

Komende vrijdag gaan we door de dorpen, vanaf 9:00 uur in Zweeloo. Gaan daarna door Benneveld +- 11:00 uur, rond 13:00 uur zijn we te vinden in Meppen, vanuit Meppen gaan we door naar Aalden, waar we naar verwachting om 15:00 uur zijn.  Heb je ons gemist als we door het dorp rijden? Wij staan de rest van de vrijdagavond en nacht op het veldje naast LiBo. Ook daar mag afwas worden gebracht. 

Zaterdag rommelmarkt
Zaterdag hebben we de rommelmarkt ook dan zijn wij nog aan het afwassen. Komen jullie onder genot van een drankje bij LiBo ons aanmoedigen?

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel