.

.

 

.

Het gezelligste festival van Drenthe!

Het is aftellen voor Sweelpop…..het gezelligste festival van Drenthe!

Vrijdag is het dan eindelijk zover, dan barst het feest los op ‘t Alterbarg. Aangezien Coevorden dit jaar de culturele gemeente van Drenthe is en Sweelpop haar 40-jarige bestaan viert, is er grootst uitgepakt en staat het Noordpool Orkest op de line up!

Het festival wordt dit jaar geopend door de lokale band Brúúnsma. Daarop volgend speelt het Noordpool Orkest met verschillende gastartiesten waaronder Douwe Bob, Hannah Mae, Jim van der Zee, Jack and the Weatherman en Jurgen Nijenbanning. 

Later op de avond gaat het festival door met nog en aantal grote namen zoals Antoon, Diggy Dex en de Beatcrooks. Tussen de grote namen door zal de coverband Daredevils zorgen voor de nodige hitjes.

Naast het Noordpool Orkest, is er in het kader van het 40-jarig bestaan, nog meer uit de kast gehaald. Sweelpop begint dit jaar om 17:00u en er is de gelegenheid om te genieten van culinaire gerechten die worden geserveerd door De Mepperdennen en LiBo.

In verband met het culturele jaar is er een mooie actie op touw gezet. Alle bezoekers die voor 18:30u binnen zijn, krijgen een munt waarmee een gerecht gehaald kan worden met 50% korting. Voor de munten geldt op=op. 

Van de Italiaanse keuken tot de Oosterse keuken, er is voor ieder wat wils: vlees, vis en vega. Ook kan er genoten worden van een speciaal Sweelpopbiertje! Na een uiterst zorgvuldige bierproeverij is er gekozen voor een heerlijk wit biertje met een frisse afdronk.

Kortom we hopen er met zijn allen een geweldig festival van te maken! Tot vrijdag...

Oes Eig'n Kraantien

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel