.

.

 

.

Sweelpop in een winters jasje: Sneeuwpop!

Dit jaar is er een primeur, de eerste editie van ‘Sneeuwpop’ is namelijk in het vooruitzicht!

Om de feeststemming na Kerst en oud&nieuw erin te houden, wordt Sweelpop 3 februari verkleedt in een winters jasje.


Winters spektakel
De band The Green Monkeys, bestaande uit vier enthousiaste muzikanten, zal een feestje bouwen met hun energieke Rock & Roll nummers en vele andere klassiekers. Daarnaast komt DJ Pim Verhaar om de boel op stelten te zetten, Pim draait tegenwoordig op bijna alle lokale feestjes. Met andere woorden, het belooft een winters spektakel te worden!

Op vrijdag 3 februari zal Sneeuwpop plaatsvinden in een feesttent op Sportpark ‘t Alterbarg Zweeloo, van 20:30 uur tot 01:00 uur.

Tickets
Tickets zijn online te bestellen via de website www.sweelpop.nl. Tevens is het op de website mogelijk om alvast munten te kopen. Op die manier hoeft u niet in de rij te staan voor de munten, maar kunt u gelijk een drankje halen bij de bar!

We hopen u allemaal te zien, zodat we samen een groot feest kunnen maken!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel