.

.

 

.

Sweelpop On Stage!

Op 25 augustus 2023 wordt Sweelpop anders geopend dan iedereen gewend is.

Dit jaar begint het leukste festival van Drenthe met ‘Sweelpop On Stage’! Met dit initiatief wil Sweelpop graag muzikale talenten een podium bieden en de kans geven om op hetzelfde podium als Flemming en Tim Akkerman te staan!
Speel jij in een band? Heb jij zangtalent? Of bespeel jij een instrument? Kortom ben jij iemand met een muzikaal talent die altijd al een keer op een podium heeft willen staan? Grijp dan nu je kans en stuur voor 10 mei een video naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met:

  • Naam & leeftijd;
  • Motivatie;
  • Opname/stukje van het talent.

Om een indruk van Sweelpop te krijgen klik op: Sweelpop on Stage

Met vriendelijke groet,
Emma Jalving & Joanne Katerberg
Sweelpop bestuur

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel