.

.

 

.

Rommelmarkt Sweelpop

Op zaterdag 15 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse rommelmarkt! Dit jaar vindt het plaats op een geheel nieuwe locatie, namelijk de Brink in Oud-Aalden.

De rommelmarkt begint om 12.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Heeft u nog spullen thuis liggen voor de rommelmarkt? Deze kunt u op vrijdag 14 juli of zaterdagochtend 15 juli naar de Brink brengen.

Bent u niet in staat om de spullen te brengen? Dan kunt u een appje sturen naar 06-29835912 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  De spullen zullen dan op vrijdag 14 juli worden opgehaald.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel