.

.

 

.

Ouderwetse gezelligheid tijdens Sneeuwpop in Zweeloo

In Zweeloo was het vrijdagavond feest bij de tweede editie van Sneeuwpop.

Er werd gedanst en gezongen op heerlijke muziek. Van vijftienjarigen tot vijftig plussers, alle leeftijden waren in de feesttent op Sportpark ‘t Alterbarg te vinden. Om 20:30 uur opende DJ Pim Verhaar de avond. Hij draaide een mix van onder meer klassieke meezingers en de grootste partyhits. Daarna was het de beurt aan UNITE. Nederlandstalige nummers, classics, hits van nu, veel genres kwamen voorbij in het optreden van deze vijfkoppige coverband.

Foto: Norah Naber
De organisatie kijkt terug op een geslaagde tweede editie van Sneeuwpop. “Wij wilden graag een gezellig feest organiseren voor de dorpsbewoners en mensen uit de omliggende dorpen. Deze doelstelling is zeker bereikt”, aldus Kim Reinders, de voorzitter van Sweelpop. “We hopen iedereen weer te mogen verwelkomen op de 42e editie van Sweelpop, die gepland staat op vrijdag 30 augustus 2024”.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel