.

.

 

.

Zuidenveld Zweeloo weer op vertrouwd terrein

Het Zuidenveld in Zweeloo vindt in 2011 weer op vertrouwd terrein plaats. Op vrijdag 5 maart a.s. ondertekenen de grondeigenaren in het Wapen van Aelden hiervoor een contract met Tentoonstellings­vereniging Het Zuidenveld. Van 15 t/m 19 juni 2011 zal het Zuidenveld opnieuw plaatsvinden op de hoek van de Kruisstraat en Burg. Tonkensstraat in Zweeloo.
De Tentoonstellingsvereniging en de plaatselijke commissie zijn verheugd dat dit terrein - net zoals voorgaande jaren - gebruikt kan worden. Het ligt centraal in het dorp, wat garant staat voor een gezellige sfeer, en heeft goede aan- en afvoermogelijkheden. Na de zomer zal de Zuidenveldkoorts weer toeslaan in de dorpen Aalden, Benneveld, Meppen, Wezup, Wezuperbrug en Zweeloo. Maar eerst is het de beurt aan Dalen, waar dit jaar het Zuidenveld georganiseerd wordt van 16 t/m 20 juni.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel