.

.

 

.

Zuidenveld van 6 t/m 9 juli in Sleen

De voorbereidingen voor het Zuidenveld in Sleen zijn in volle gang. Misschien heeft u er al iets over gehoord of gelezen. Sleen kiest voor een vernieuwde opzet. Met ook een nieuwe competitie tussen de acht Zuidenveldkernen, waar Zweeloo ook bij hoort. De oude ‘ achtkamp’  bestaat niet meer.

Zweeloo doet mee aan deze nieuwe competitie. Er zijn op heel veel onderdelen punten te verdienen, die meetellen voor de eindscore. Voor al die onderdelen zijn vrijwilligers nodig.  Vanwege tijdgebrek en te weinig handjes, is het dit jaar niet gelukt een wagen te bouwen voor de optocht. Aan de andere onderdelen doet Zweeloo wel mee. De volgende personen gaan Zweeloo vertegenwoordigen:

Rundveekeuring             Bert Koops en Willem Booy

Equipespringen              Via de Alterbargruiters

Bridgetoernooi                Roelie Schepers en Martha van Elburg (plus nog twee van de Bridgeclub)

Heel Zuidenveld Bakt     Petra, Madelief en Valentijn Kleinman

Concours d’ Elegance    Jan Mensinga

Voor de volgende onderdelen zijn we nog mensen nodig:
Wildman (Obstacle) Run (minimaal 16 jaar)               Zaterdag 8 juli – start om 10.00 uur
Hiervoor zoeken we 2 dames en 2 heren. De afstand is 5 Mijl.

FIFA Gaming (8-18 jaar)                                                Zaterdag 8 juli – 10.00 – 16.00 uur
Hiervoor zoeken we twee teams van 2 personen. Er wordt gespeeld op de Playstation4.

Puzzelrit                                                                          Zondag 9 juli – 13.00 – 17.00 uur
Hiervoor moeten we met twee auto’s meerijden. Door middel van een routebeschrijving, aanwijzingen en opdrachten word je door heel Zuidoost-Drenthe geleid.

Meedoen is belangrijker dan winnen!
Wil jij meedoen en Zweeloo vertegenwoordigen? Meld je dan niet zelf bij de organisatie, maar bij ons aan, zodat je ook voor Zweeloo aangemeld staat. Wij betalen de eventuele inschrijfkosten voor je.  Heb jij je al op persoonlijke titel opgegeven voor een onderdeel en wil je wel voor Zweeloo meedoen? Neem dan ook contact met ons op.

Aanmelden
Om je aan te melden of voor meer informatie, kun je contact opnemen met Anita Klingenberg, Nathalie Matijsen of Elke Heidemans, bij voorkeur via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het programma van het Zuidenveld in Sleen is te vinden op www.zuidenveld.com

2019 in Zweeloo
Volgend jaar vindt het Zuidenveld in Dalen plaats. In 2019 zijn wij in Zweeloo weer aan de beurt!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 20 juni 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel