.

.

 

.

Derde plaats Zweeloo tijdens Culturele Avond Zuidenveld

Tijdens de culturele avond van het Zuidenveld heeft Zweeloo woensdagavond de derde plaats behaald. De spelers van Zweeloo namen het publiek in de tent in Dalen mee terug in de tijd. Back to the sixties! De tijd van Flower Power! Omdat een periode van tien jaar niet in 15 minuten kon worden uitgebeeld en bezongen, werd de aandacht voornamelijk gericht op een in die tijd bekend televisieprogramma. Wie herinnert zich niet de befaamde Heman Stok met het programma Top of Flop? Er werden Nederlandstalige liedjes gezongen uit de jaren 60, maar de spelers gaven er in het Drents ook een eigentijdse draai aan. Verder kwamen er nozems, provo's en hippies voorbij, met de uit de jaren 60 bekende leuzen.

 

Spelers: Albert Hilbrands, Jannie Kuipers, Rianne Tielken, Weja Staphorst, Arie Boelens, Marjan Baas, Hilda Nijenbanning en Henk-Jan Tangenberg. Het stuk Back to the Sixties werd geschreven en geregisseerd door Derkje de Groot.

Woensdag 16 juni
Inbreng culturele avond:
1. Odoorn
2. Dalen
3. Zweeloo
4. Emmen
5. Oosterhesselen
6. Coevorden
7. Sleen
8. Schoonebeek

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel