.

.

 

.

Fotograaf Ina Brinks laat ons nog even nagenieten van het Zuidenveldfeest

Ina Brinks heeft tijdens het Zuidenveldfeest een prachtige fotoreportage gemaakt. Haar werk is onder meer te zien op de Facebookpagina ‘Van Aalden tot Zweeloo en verder door Drenthe’. 
Ina Brinks won de afgelopen jaren al talrijke prijzen. Vorig jaar won de inwoonster van Zweeloo met een bijzondere blik op de kerk en toren van Zeerijp de fotowedstrijd van Stichting Oude Groninger Kerken (SOGK).

Het was al weer het vijfde beeld waarmee Ina succesvol was. Eerder al werd ze winnaar van de fotowedstrijd van het internationale dansfestival SIVO in Odoorn. Daarvoor won ze de amateurfotograaf de Rijksmonumenten-fotowedstrijd van de gemeente Coevorden. In 2016 maakte de gepassioneerd amateurfotograaf de mooiste foto van stichting Etstoel Anloo en in 2018 schreef Ina ook de fotowedstrijd ter ere van het lustrumfeest van Zweeloo Kunstenaarsdorp op haar naam.

Ina is bijna als vanzelf het ‘vak’ ingerold. Eigenlijk zonder het in de gaten te hebben. Het was nog in de tijd van de analoge foto’s en de fotorolletjes. Fotografie is voor haar al meer dan 45 jaar een boeiende hobby. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zuidenveld 2019, Foto's: Ina Brinks. 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel