.

.

 

.

Winnaar straatversiering Zuidenveld 2019 verrast Zwembad Zweeloo

Zuidenveld 2019 was uit de kunst en dat kan ook zeker gezegd worden van de geste van de winnaars van de straatversiering.

De bewoners van de Paardelandsdrift, Wendakker, Tellingakker, Bosakker, Walakker, Stobakker, Padakker, Holtakker en Hofakker hebben het stichtingsbestuur van Zwembad Zweeloo afgelopen week een cheque overhandigd. Na verrekening van de afsluitende smaakvolle barbecue zat er nog een fraai bedrag in kas. Daar zocht de trotse winnaar van de straatversiering nog een nuttige bestemming voor. Unaniem werd besloten om Zwembad Zweeloo te verrassen met een mooi geldbedrag. Dat werd zeer gewaardeerd. En wat de nijvere winnaars van straatversiering betreft...goed voorbeeld, doet goed volgen…!

Een delegatie van de winnaar van de straatversiering overhandigde afgelopen week een cheque aan het bestuur van stichting Zwembad Zweeloo; v.l.n.r. Silvia Hollander, Albert Drewes, Johan Warnaar, Annemiek Vorsteveld, Jan Seubring, Dirk Dijkstra en Olfred Nijenbanning.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 22 oktober 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel