.

.

 

.

Premiere “Ede Staal Anders” uitgesteld

Vanwege de Corona maatregelen is de Première van Ede Staal Anders in de Grote Kerk Emmen, die op zondag 25 oktober om 16.00 uur zou plaatsvinden, uitgesteld.

Stichting Culturele Dorpen Zuidenveld is erin geslaagd de muziek van Ede Staal naar Emmen te halen. Het programma bevat orgelimprovisaties, vocale kwartetten en teksten.  Het vocaal kwartet bestaat uit: Hanneke van den Berg, sopraan; Marjanca Koetsier, alt; Taco van den Berg, tenor; Reinder van de Molen, bas.  De laatste tekent ook voor de extra teksten. In overleg met organist Peter Siebesma en de vocalisten is echter besloten tot uitstel maar niet tot afstel. Zodra de situatie is verbeterd, komt er een nieuwe datum voor de première.

Uitverkocht
De uitvoering was geheel uitverkocht. De kaartjes blijven uiteraard gewoon geldig en de kaartkopers krijgen allemaal een bericht over de gang van zaken. Het bestuur van  Stichting Culturele Dorpen Zuidenveld doet er alles aan om het ongemak zo klein mogelijk te houden.
Artikel geplaatst 20 oktober 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel