.

.

 

.

Van de voorzitter….

Het plaatje wordt steeds completer, het programma voor het Zuidenveld is bijna rond. We hebben geprobeerd een programma neer te zetten voor elk wat wils. Met een betaalbaar feest als uitgangspunt.

En feest gaat het vast worden met optredens van feestband Dampend Stampend en zanger Bouke op de vrijdagavond. En ook zaterdagavond kan het niet anders dan feest worden in de tent. Met De Corona’s, een ABBA-coverband en Shaydie, zangeres van DJ Paul Elstak, die ons mee terug gaat nemen naar de jaren ’90 met vrolijke melodieën uit de “happy hardcore tijd”.

 

Gelukkig zien we ook de sponsorgelden goed op gang komen, waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank richting alle ondernemers. Ook het Zuidenveldbrood van Bakkerij Kuijer heb ik me al goed laten smaken en kan ik iedereen van harte aanbevelen!

 

Woensdag 16 februari hebben wij, als plaatselijk comité, ons programma mogen presenteren op de jaarvergadering van de Tentoonstellingsvereniging, bij tante Sweel. Het is fijn om te zien dat ons programma goed in de smaak valt. Het wordt een mooi geheel, met echte topevenementen, zoals o.a. de Nederlandse kampioenschappen tuigpaarden.

Inmiddels begint de aanmelding voor de Zuidenveldpakketten flink te lopen. Zoals gezegd maakt u met de aanmelding voor een van de pakketten een kans op een mooie prijs. Op 2 april gaan we bij Wim Hegen de prijzen uitreiken. Dat zal feestelijk worden aangekleed met muziek, kortom, een gezellige avond voor iedereen!

De komende tijd zullen we ons richten op alles wat er nog om het evenement heen moet worden georganiseerd. Dan denk ik bijvoorbeeld aan de EHBO’ers, de verkeersregelaars en parkeerwachten en terreinhulp. Ook hebben we binnenkort overleg met de wethouder over de rioleringswerkzaamheden in een deel van Aalden. We gaan aandacht vragen voor een goede communicatie over de planning van de werkzaamheden, zodat inwoners weten waar ze aan toe zijn. Want een straatversiering in een bouwput, dat is zonde van alle inspanning.

Tot slot wil ik nog vermelden dat ook het AZC een boog gaat maken! Daar ben ik hartstikke trots op. Het onderstreept nogmaals de betrokkenheid van de gehele bevolking bij het Zuidenveld.

 

 

Kijk voor meer informatie over het Zuidenveld op de website: www.zuidenveld.com

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel