.

.

 

.

Zuidenveldbol ter promotie van Zuidenveld 2011

Vort nao de winter komp alles op gang !

 

Zo ook bakker Kuijer uit Aalden, hij lanceerde de Zuidenveldbol om daarmee het naderende Zuidenveldfeest in Zweeloo en omringende dorpen financieel te ondersteunen. Een geweldige idee van deze plaatselijke middenstander, die uitgaat van het motto ”actie vraagt om reactie”. Misschien brengt het meerdere middenstanders op ideeën.

Als er één schaap over de dam is volgen er per slot van rekening meer !

Van de inmiddels al in de verkoop gebrachte Zuidenveldbol zijn er twee varianten : de supergezonde bruine bol met zonnebloempitten en pompoenenpitten, waarvan er van elke verkochte bol € 0,50 naar het Zuidenveld gaat en de grotere en luxere weekendbol met o.a. noten, krenten en rozijnen. Van deze laatste gaat er € 1,50 naar het op handen zijnde feest.

De broden zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ze zijn ook nog eens zó vreeslijk lekkerrr…om je vingers erbij op te eten. Bovendien zitten ze boordevol vitaminen.

Dus, de Zuidenveldbol staat voor goede kwaliteit en draagt bij aan het spekken van de Zuidenveldkas ! Dat zijn dus mooi twee vliegen in één klap !

Eet U smakelijk !!

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel