.

.

 

.

Gezellig avond Zuidenveld op 2 april met de trekking van de verloting

Op zaterdag 2 april organiseren we als plaatselijk comité een gezellige avond. Vanaf 20.00 uur zijn alle inwoners van harte uitgenodigd om naar Tante Sweel te komen. Tijdens de avond wordt het feestprogramma gepresenteerd en hebt u de gelegenheid om met inwoners van andere dorpen bij te praten. Er is muziek van Pure-Sound Drive-In show, aangeboden door Tante Sweel. Ook vindt op 2 april de verloting van de inwonerspakketten plaats. Er zijn meer dan 30 prijzen, allemaal beschikbaar gesteld door onze plaatselijke ondernemers. Wie gaat er naar huis met een gratis vakantie, nieuwe televisie, fiets of laptop? Maar ook als u geen pakket heeft besteld, bent u op zaterdag 2 april van harte welkom!

De entree is gratis. Noteer 2 april op de kalender en neem de hele buurt en al je vrienden mee naar Tante Sweel.

Locatie gezellige verlotingavond gewijzigd

In verband met de brand bij café restaurant Hegen in Wezup, kan de gezellige avond van het Zuidenveld voor alle inwoners hier niet meer plaatsvinden. In overleg met Wim Hegen hebben Bas en Annemarie aangeboden om deze avond in Tante Sweel te houden. Hierbij willen we Wim, Bas en Annemarie bedanken voor hun medewerking en Wim heel veel sterkte toewensen!

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel