.

.

 

.

Nieuws van de Voorzitter

Het aftellen is nu echt begonnen, de langste tijd voor wat betreft de organisatie ligt achter ons. Er zijn inmiddels al heel veel vrije uurtjes van alle vrijwilligers in gaan zitten. En de bouwers van bogen, wagens en straatversiering beginnen nu echt overuren te maken, met nog minder dan 70 dagen voor de boeg!

Als je het zo eens optelt, is het bijna onvoorstelbaar dat dit nog kan. Ieder draagt zijn steentje bij, op zijn of haar manier. Het lijkt wel één groot bedrijf, waarin eigenlijk iedereen doet wat hij of zij het leukst vindt.

Als commissie zijn we nog aan het kijken hoe we het geheel nog verder kunnen verfraaien. Zo zullen op zondag tijdens de Highland Games, ook allerlei speciale koeien- en schapenrassen te zien zijn, net zoals in Schotland tijdens de Highland Games.

Soms melden zich spontaan mensen aan die denken dat ze een leuke bijdrage hebben voor het Zuidenveld. Dat vind ik mooi, dat mensen proactief meedenken om het tot één mooi geheel te maken.

Op dit moment hebben we veel overleg, om het geheel goed op elkaar af te stemmen. Zo hebben we overleg met de overkoepelende Tentoonstellingsvereniging, de dorpsvertegenwoordigers, EHBO-vereniging, horeca, politie, gemeente, verzekeringsmaatschappij en ga zo maar door. Ook zullen we binnenkort met het comité een rondje maken langs de hardwerkende bouwers van wagens en bogen in de schuren, om ze een hart onder de riem te steken.

Tot slot hebben we voor de dagen zelf nog heel veel vrijwilligers nodig. Vooral voor terreinbeheer en parkeerbegeleiding. We zullen hiervoor binnenkort een oproep doen richting verenigingen om dit op te pakken. Als u nu al denkt dat dit een leuke actie voor uw vereniging kan zijn, meldt uw vereniging dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nathalie Matijsen

Plaatselijk comité Zuidenveld

Kijk voor meer informatie over het Zuidenveld op de website: www.zuidenveld.com

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel