.

.

 

.

Van de voorzitter….

Tussen de dorpenrondes, het schoolbezoek en Hemmeltied door nog even een korte update van mijn kant. De koorts slaat nu aan alle kanten toe. Tot overmaat van ramp is het natuurlijk rampzalig droog, wat het gras niet doet groeien. We hebben het lot maar in eigen hand genomen en zijn gaan beregenen. En dan vervolgens weer hopen dat het gewoon lekker droog blijft.

Wat we allemaal gezien hebben tijdens de dorpenronde heeft onze verwachtingen overtroffen. Zoveel mensen die druk zijn met straatversiering, bogen en karren.... Wat zitten daar veel uren in!! Dat is onvoorstelbaar. En mooi om te horen dat de mensen het over het algemeen gewoon erg leuk vinden om dit met de buurt te doen. En wat dit betreft zit het weer natuurlijk erg mee. Lekker met zijn allen buiten zitten klussen in de buurt, onder het genot van een hapje en een drankje, gezellig toch! Om alle helpers te bedanken hebben we ze een pakket met lekkers overhandigd,

afgelopen woensdag en donderdag.

Vrijdagochtend zijn we bij alle scholen langs geweest om de lespakketten uit te reiken. Onze creatieve commissie had bedacht dat ze verkleed gingen als melkpak. En dat samen met een koe op een kar, nou dan trek je wel bekijks!! De stemming zat er bij de kinderen al helemaal in!

Zaterdag waren we op bezoek bij de gemeente Coevorden. In het kader van de opening van het nieuwe gemeentehuis, hebben we aan 'Hemmeltied ' meegedaan. De bollebozen van onze club hebben dit van harte aangegrepen om het Zuidenveld Zweeloo nog weer eens extra op de kaart te zetten. Dat ging fantastisch! Met Joop in schutterskledij en de boerhoorn op zak, boven op de nieuwe bar van het gemeentehuis, mocht hij als stadsomroeper optreden, dat is hem natuurlijk op het lijf geschreven. Een mooie promotie voor het Zuidenveld!

Op naar het Zuidenveld!

Nathalie Matijsen,

Voorzitter plaatselijk comité Zuidenveld Zweeloo

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel