.

.

 

.

Jos Govaarts maakt sfeerimpressie Zuidenveld

Inwoners van het het dorp Zweeloo kunnen het geslaagde Zuidenveldfeest aan de hand van een prachtige dvd van Jos Govaarts nogmaals in geuren en kleuren beleven. Jos heeft op verzoek van de dorpscommissie van het dorp Zweeloo een film gemaakt van de voorbereidingen voor het Zuidenveld in het dorp. De werkzaamheden en de sfeer zijn op zeer treffende wijze in beeld gebracht.

 

 

Het is een soort documentaire geworden van ruim vijftig minuten met beelden van de bouw van de drie wagens, de boog en de straatversieringen, afgewisseld met interviews van de diverse ‘voormannen’ uit het dorp Zweeloo.

De dvd is voor alle inwoners van het dorp Zweeloo beschikbaar; in verband met de vermenigvuldig is het verzoek de dvd op korte termijn te bestellen via Jan Piet Heederik. De dvd kost 5 euro en is nog te bestellen tot en met 15 oktober a.s.

Daarnaast is Govaarts gevraagd om ook voor de grote Zuidenveldcommissie een film te maken van het Zuidenveld-festijn. Deze gaat vooral over de Zuidenvelddagen zelf: optocht, bogen, straatversieringen en de activiteiten op het terrein. Er volgt nog nadere berichtgeving of en op welke manier deze film te zijner tijd voor een breder publiek beschikbaar komt. (Bron: Coevorden HuisAanHuis)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel