.

.

 

.

TIP Coevorden, Sleen en Gees gaan weer open!

Drie van de vier TIP (Tourist Info Punt) in gemeente Coevorden openen vanaf woensdag 28 april weer haar deuren voor bezoekers en toeristen. Het gaat hierbij om TIP Coevorden, Sleen en Gees. TIP Zweeloo blijft vooralsnog gesloten. We hopen dat wij in juni ook daar weer onze gasten kunnen verwelkomen.

De openingstijden van TIP Coevorden en TIP Sleen zijn van maandag tot en met zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur, TIP Gees is geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Uiteraard staat de veiligheid van de bezoekers en medewerkers voorop. Om voor iedereen het bezoek zo veilig en aangenaam mogelijk te maken zijn er een aantal maatregelen genomen en wordt  het protocol van de RIVM gevolgd.

Daarnaast is het verplicht de bezoeker/toerist te vragen naar eventuele gezondheidsklachten. Indien iemand klachten heeft, blijf dan thuis. Bij gezondheidsklachten kan deze gast niet worden toelaten in de TIP.

Voor meer informatie check onze site: www.magischdrenthe.nl

Artikel geplaatst 4 mei 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel