.

.

 

.

Dorpswandeling door Zweeloo en Aalden

Op woensdag 11 augustus organiseert Tourist Info Zweeloo een cultuurhistorische wandeling door het schilderachtige Zweeloo en Aalden. Een gids vertelt over de geschiedenis van beide dorpen.

Tijdens de wandeling bezoekt u o.a. een dertiende-eeuwse kerkje, loopt u langs de Waog en over de prachtige brink in Oud-Aalden. De wandeling is ongeveer 6 km lang en duurt circa 2,5 uur. Vertrek om 13.30 uur vanaf de Kunstenaarsherberg, Hoofdstraat 15 in Zweeloo.

Reserveren verplicht, beperkt aantal deelnemers. Deelname op eigen risico.
Dit alles onder voorbehoud en volgens RIVM-richtlijnen.

Deelname: € 5.00 p.p.,  kinderen t/m 12 jaar € 2.50, incl. koffie/thee.
Voor informatie belt u naar Tourist Info Zweeloo, telefoon: 0591-372299 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Artikel geplaatst 3 augustus 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel