.

.

 

.

TIP Zweeloo breidt haar diensten uit

TIP Zweeloo breidt haar diensten uit. Vanaf vrijdag 13 augustus is het mogelijk om bij Tourist Info Zweeloo pasfoto’s te laten maken. Deze dienst neemt TIP over van Hollander. Zo is het weer mogelijk om in Zweeloo/Aalden pasfoto’s te laten maken. De dagen waarop pasfoto's gemaakt kunnen worden zijn maandag en vrijdag, tijdens de openingsuren.

De kaartencollectie van Hollander is door Toreco overgenomen. In de diverse TIP-kantoren zijn deze kaarten nu te koop.

Daarnaast organiseert Tourist Info Zweeloo op woensdag 11 en zaterdag 21 augustus  weer een prachtige, interessante, cultuurhistorische wandeling door het schilderachtige Zweeloo en Aalden. De wandeling vindt plaats onder leiding van een gids die enthousiast vertelt over de geschiedenis van beide dorpen. Tijdens de wandeling wordt onder andere een dertiende-eeuwse kerkje bezocht, wordt gewandeld langs de Waog en over de prachtige brink in Oud-Aalden.
De wandeling is ongeveer 5 km lang en duurt circa 2,5 uur.

Het vertrek is om 13.30 uur vanaf de Kunstenaarsherberg aan de Hoofdstraat 15 in Zweeloo.

Reserveren verplicht, beperkt aantal deelnemers. Deelname op eigen risico.
Dit alles onder voorbehoud en volgens RIVM-richtlijnen.

Deelname: € 5.00 p.p.,  kinderen t/m 12 jaar € 2.50, incl. koffie/thee.

Voor informatie belt u naar Tourist Info Zweeloo, telefoon: 0591-372299 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 10 augustus 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel