.

.

 

.

Wandelen door unieke dorpen Aalden en Zweeloo

Geannuleerd i.v.m. hitte! 
Dorpswandelingen weer van start! Deze zomer organiseert Tourist Info Aalden/Zweeloo weer haar dorpswandelingen.

De eerste vindt plaats op woensdag 20 juli. De cultuurhistorische wandeling voert door het schilderachtige Zweeloo en Aalden. Een gids vertelt over de geschiedenis van beide dorpen. Tijdens de wandeling bezoekt u o.a. een dertiende-eeuwse kerkje, u loopt langs de Waog en over de prachtige brink in Oud-Aalden.

De wandeling is ongeveer 5 km lang en duurt circa 2,5 uur. Het vertrek is om 14.00 uur vanaf de Kunstenaarsherberg, Hoofdstraat 15 in Zweeloo.
Deelname: € 7.50 p.p.,  kinderen t/m 12 jaar € 3.00, incl. koffie/thee.
Voor informatie of aanmelden Tourist Info Zweeloo, telefoon: 0591-372299 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Reserveren verplicht, pinnen niet mogelijk.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel