.

.

 

.

Martin Pronk en Michiel Hofman winnen Beach-toernooi

Damestoernooi prooi voor Leonie Katerberg en Lisanne Haan. 

Martin Pronk en Michiel Hofman hebben zaterdagavond bij de mannen het Zweeler Beach-voetvolleybaltoernooi op hun naam geschreven. In de finale was het duo te sterk voor Jaap Haan en Joop Beukers. Op de derde plaats eindigden Twan Jalving en Sander Hartman. Zij verwezen de broers Siebert en Ruben Looije in de troostfinale naar de vierde plaats.

Spannende damesfinale Bij de dames ging de beker na een bloedstollende finale naar Lisanne Haan en Leonie Katerberg. Zij versloegen Ilse Nijenbanning en Robin Schonewille. De derde plaats ging naar Sanne Prinsen en Marleen Mensen, die in de troostfinale te sterk bleken voor Jessica Hilbrands en Maaike Lubberts.

Bijschrift foto: Twan Jalving (r) en Sander Hartman houden de bal op kunstige wijze hoog tijdens het zeer geslaagde Zweeler Beach-voetvolleybaltoernooi, dat zaterdagavond op sportpark ‘t Alterbarg door leden van v.v. Sweel werd georganiseerd. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Bijschrift foto: De bedreven beachvoetvolleyballers Martin Pronk (l) en Michiel Hofman waren zaterdagavond uitstekend op dreef. In de finale was het duo te sterk voor Jaap Haan en Joop Beukers. (Foto: Shelly Jonkman) Bijschrift foto: Lisanne Haan en Leonie Katerberg beklommen zaterdagavond bij de dames de hoogste trede van het erepodium. Geflankeerd door het duo Ilse Nijenbanning en Robin Schonewille, dat als tweede eindigde. Het brons was voor Sanne Prinsen en Marleen Mensen.  (Foto: Shelly Jonkman) Oes Eig'n Kraantien d.d. 27 juni 2018  

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel