.

.

 

.

Meisjes Sweel MO11-1 met dubbele cijfers glansrijk kampioen

De meisjes van MO11-1 van v.v. Sweel zijn zaterdag met glans kampioen geworden. Op de laatste speeldag zou de strijd om de titel op doelsaldo worden beslist tussen de meisjes van vv Sweel en SJO JVZ MO11-1.

Het verschil bij aanvang van het duel was slechts twee doelpunten in het voordeel van v.v. Sweel. Dus kon het nog alle kanten op, maar de ploeg uit Zuidwolde bleef uiteindelijk steken op een bescheiden 3-1 overwinning.

De meisjes van v.v. Sweel MO11-1, onder leiding van Joop Beukers en Gerlof  Tempelman, gaven van begin af aan vol gas en wonnen uiteindelijk met de duidelijke cijfers: 10-1. Hiermee was het kampioenschap een feit!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 4 december 2018

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel