.

.

 

.

Nog weer schaatsen op natuurijs deze winter?

'Hoopvol, maar nul garantie'. Eindelijk konden de schaatsen afgelopen week uit het vet, maar de winterpret hield niet lang stand. Zaterdag was het al weer voorbij en liepen de temperaturen snel op. De fanatieke ijsmeesters van Wintervreugd haalden de afgelopen week, ondanks de sneeuw, alles uit de kast om de baan aan de Marsstukken in gereedheid te brengen.

Dankzij deze inzet kon er een aantal dagen toch nog worden geschaatst.

De vooruitzichten voor de komende periode wijzen niet op een snelle terugkeer van Koning Winter. Het blijft vooralsnog kwakkelen, maar hopelijk mogen de schaatsen binnenkort weer uit het vet en kunnen we op onze ijsbanen toch nog volop genieten!

Foto: Monique Jonkman-Koolen

Oes Eig'n Kraantien d.d. 29 januari 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel