.

.

 

.

Avondvierdaagse start 1 avond vanuit Zweeloo

Op 25 , 26, 27 en 28  juni a.s. wordt er in onze omgeving weer de Avondvierdaagse Oosterhesselen, Gees, Zwinderen E.O. georganiseerd. Voor ons, lezers van OEK, is dat E.O. ‘ en omgeving’, van toepassing. Vroeger was de Avondvierdaagse ook een vrolijk gebeuren hier in onze dorpen. Een specialiteit daarbij was dat je 3 avonden kon lopen, en dan toch nog een medaille kon krijgen. Flex avant la lettre.

Nu in buurdorpen de Avondvierdaagse wel wordt gehouden, is het een mooie gelegenheid out of the box te denken, oftewel buiten je eigen dorp. De wereld is groter. En zo ver is het niet naar de Hesselerhof (2x) of naar Talenti (1x). De oplettende rekenaar zal opgemerkt hebben dat dit pas 3 startmomenten zijn. En dat klopt, want de 2e avond kan er gestart worden vanaf ons eigen Alterbarg.

De organisatie, bij monde van Helga Zwaan, laat weten dat iedereen welkom is op alle vier de avonden. Maar het is ook mogelijk een enkele avond mee te wandelen. Bij voldoende deelname vanuit Zweeloo is men van plan volgend jaar weer een avond vanuit Zweeloo te starten.

Scholen, Korenhof, Aelderholt zijn benaderd, en ook dit artikeltje is een moment tot enthousiasmering.

Enige informatie: Inschrijflocatie bij Hollander, t.m. 21 juni. Lengte: 5 of 10 km. Kosten € 5,00 pp (begeleider € 4,00), 1 avond € 3,50 (begeleider € 1,00). Starts: tussen 18.00 en 19.00 uur: 25e Hesselerhof, 26e Alterbarg, 27e Talenti, 28e Hesselerhof.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 18 juni 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel