.

.

 

.

Jaap en Jorn Scholing winnen 13e editie Beach-toernooi

Jaap en Jorn Scholing hebben zaterdagavond bij de mannen de 13e editie van het Zweeler Beach-voetvolleybaltoernooi op hun naam geschreven. In de finale was het duo te sterk voor Twan Jalving en Jari Hooijer. Op de derde plaats eindigden Jan Roelof Jansen en Wilfred Kuipers.

Damesfinale prooi voor Leonie en Robin. Bij de dames ging de beker na een spannende finale naar Leonie Katerberg en Robin Schonewille. Zij versloegen Jessica Hilbrands en Maaike Lubberts. De derde plaats ging naar de zussen Janneke en Willemien Vugteveen.

De bedreven beachvoetvolleyballers Jaap en Jorn Scholing uit Meppen waren zaterdagavond uitstekend op dreef. In de finale was het duo te sterk voor Twan Jalving en Jari Hooijer. Het brons was voor het duo Jan Roelof Jansen en Wilfred Kuipers. (Foto: Gerda Looije)

Leonie Katerberg en Robin Schonewille beklommen bij de dames de hoogste trede van het erepodium. Geflankeerd door het duo Jessica Hilbrands en Maaike Lubberts, dat als tweede eindigde. De zussen Janneke en Willemien Vugteveen legden beslag op de derde plaats.  (Foto: Gerda Looije)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 18 juni 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel