.

.

 

.

Terugblik op een fantastische editie!

De 14e editie van Aalden Rondomme was weer een geweldig loopfeest en dat met – voor een winterklassieker - bijna ideale omstandigheden voor hardlopers.

Stevig wandelen en tegelijkertijd van de natuur genieten: dat kan tijdens nordic walking bij Aalden Rondomme. Willy-Anne van Stiphout en Henk Askes nemen al vele jaren deel aan het loopfeest. Dit jaar klokten ze opnieuw een snelle tijd. (Foto: Hans Jansen)

Roelof Kroeze geniet met kleindochter Daphne Stevens tijdens Aalden Rondomme volop van de natuur en de entourage. (Foto: Hans Jansen)

De spanning was zaterdag ook bij de Jeugdloop vanaf het begin om te snijden. Maar niet vervelend, integendeel. Het is voor de fanatieke jeugdlopers zo'n leuke, fantastische spanning….! (Foto: Monique en Shelly Jonkman)

Het podium van de jongens t/m 9 jaar: winnaar Jorrit Riemeijer uit Nieuwe Pekela wordt op het podium geflankeerd door Ferre Beukers (links) en Roar Scholing. (Foto: Monique en Shelly Jonkman)

Janny Bijlsma (585) en Grietje Schreuder (597) tijdens de doorkomst bij de Jantina Hellingmolen. (Foto: Hans Jansen)

Mees Kuipers was één van de vele jeugdvoetballers van Sweel, die afgelopen zaterdag tijdens Aalden Rondomme in actie kwam. Mees realiseerde op de 6,5 kilometer met 27.43 minuten een prima tijd. (Foto:  Hans Jansen)

Als één van de hoofdsponsors is Jan Buining met Tasty Basics en Food Basics nauw aan de Aalden Rondomme verbonden, maar ook als deelnemer is Jan al jarenlang van de partij. (Foto: Hans Jansen)

Gera Kuijer (rechts) en Marjolein Schreuder beleefden zaterdagmiddag tijdens de 10 kilometer veel plezier aan de Aalden Rondomme. (Foto: Hans Jansen) 

Deelnemers konden zaterdag ook weer rekenen op voldoende drinkposten en een goede verzorging. Roely en Hennie waren present in Oud Aalden en reiken Janine Veldhuis uit Emmen – deelnemer aan de 10 kilometer - een bekertje drinken aan.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 14 januari 2020

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel