.

.

 

.

Fiets de alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse

Sinds maart staat het leven dat we gewend waren op z’n kop. Gelukkig kunnen we nu zo langzamerhand het “gewone” leven weer oppakken, echter de evenementen kunnen tot 1 september niet doorgaan. 

Helaas is dit jaar de reguliere Amslod Drentse Fiets4Daagse daardoor geannuleerd. Amslod Drentse Fiets4Daagse wil toch graag dat iedereen de kans krijgt om lekker te fietsen.

De alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse is dé mogelijkheid om deze zomer toch heerlijk te fietsen in het mooie Drenthe en een echte Fiets4Daagse medaille te verdienen. De deelnemer zoekt zelf vier prachtige routes van 40 km uit, die over vier verschillende dagen gefietst worden. Om mee te doen koopt iedere deelnemer een deelnameformulier à € 5,00 per persoon via www.fiets4daagse.nl. Na het fietsen van de vier routes, stuurt de deelnemer het ingevulde formulier op naar de organisatie en ontvangt dan in september een medaille.

 

Er zijn veel prachtige routes ontwikkeld in Drenthe. Zo kun je op diverse routes langs een Amslod Experience Center, waar je gelijk een elektrische fiets kunt testen. Veel routes zijn te vinden op https://www.route.nl/routes?q=drentse+fiets4daagse en https://www.drenthe.nl/fietsen-wandelen/routes?keyword=Recreatieve%20fietsroute&order=desc

Voorwaarden:

  1. Fiets tussen 1 juli en 1 september de alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse. Dit doe je door vier dagen een route van 40 km te fietsen.
  2. De routes moeten in Drenthe gefietst worden.
  3. Houd je aan de maatregelen van de Rijksoverheid.
  4. Stuur het ingevulde formulier in als bewijs dat je vier verschillende dagen, vier verschillende routes hebt gefietst.
  5. Alleen formulieren waarvoor betaald is, worden in behandeling genomen.

 

Foto: André Weima (rechtenvrij)

Geplaatst 16 juni 2020

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel