.

.

 

.

Handbalvereniging HVZ-Vivendi

Aan: Alle handballiefhebbers van de gemeente Coevorden. Handbalvereniging HVZ-Vivendi is vooral een leuke en gezellige handbalclub waar spelplezier voor de leden als belangrijkste prioriteit geldt.

Wij willen graag meer leden, zodat we met volledig bezette teams in alle leeftijdscategorieën komend seizoen weer aan de competitie kunnen deelnemen.
Handbalervaring is niet nodig om lid te worden, want we spelen op zeer diverse niveaus. Van hoofdklasse tot midweek recreanten en verscheidene jeugdteams.
Dames vanaf 16 jaar worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan twee inloop trainingen om kennis te maken. Deze trainingen zijn gepland op zondag 15 en 22 augustus van 10.00 - 12.00 uur in sporthal De Goorn in Oosterhesselen.
Twijfel je? Neem je vriendinnen mee en kom het een keer vrijblijvend proberen!
Opgave voor inloop trainingen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De jeugdtrainingen beginnen weer na de vakantie. Meer informatie vind je op onze website www.hvz-vivendi.nl.
Heb je verder nog vragen: bel de voorzitter Sjeng Verjans 06 55 22 49 40.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 3 augustus 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel