.

.

 

.

Ook streep door Mepper voetbalfestijn 2021

Helaas! Tot ons verdriet hebben wij besloten dit jaar het Mepper voetbalfestijn geen doorgang te laten vinden. Uit rationeel en solidair oogpunt zijn we tot dit besluit gekomen.

 

Voor ons is het niet haalbaar om met de huidige Corona-perikelen een feest te organiseren dat zo ongedwongen en spontaan kan zijn zoals we het graag willen.

Ook kunnen we het niet voor ons zelf rechtvaardigen dat de horeca en andere organisaties, denk bijvoorbeeld aan Sweelpop, hun evenementen moeten afgelasten, en wij zouden doen alsof onze neus bloedt. Wij rekenen op jullie begrip en hopen volgend jaar wel een toernooi te kunnen organiseren.

Groet'n, het bestuur van SV Möpp'n

Oes Eig'n Kraantien d.d. 24 augustus 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel