.

.

 

.

Samen / Buiten/ Bewegen

Vanaf vrijdag 17 september start in Aalden een project om samen te gaan bewegen in de buitenlucht. Elke week worden er laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten aangeboden in de buitenlucht. De oefeningen zijn aangepast aan de doelgroep en zijn gericht op het verbeteren van kracht, coördinatie, balans en conditie.

Daarnaast komen verschillende spelvormen aan bod. Spelvormen vergroten het plezier in bewegen en stimuleren het onderlinge contact. Na elke training bieden we de deelnemers een kop koffie of thee aan en is er gelegenheid om nog even gezellig bij te praten. Elke deelnemer kan vier keer gratis meedoen en op deze manier ervaren wat het inhoudt. Daarna kost de les € 2,50 per keer. De groep vertrekt bij Grandcafe LiBo in Aalden. Voor meer informatie of deelname kunt u telefonisch of via de e-mail contact opnemen met Sportservice Groep: 06-86210143 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot 17 september!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 7 september 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel