.

.

 

.

"Een Frisse Start voor iedereen…!"

S.V. Willem Tell organiseert op 18 september a.s. Open Huis : "Een Frisse Start voor iedereen…!" Schietvereniging Willem Tell organiseert omdat het weer kan, een openingsdag voor alle inwoners van de voormalige gemeente Zweeloo en omliggende gemeenten.
Op die dag kunt u niet alleen kennismaken met de schietsport, maar ook weer eens gezellig ‘uit’ in eigen gemeente. Wanneer? Zaterdag 18 september a.s. van 11:00 tot 17:00 uur – bij slecht weer hebben we als reservedatum zaterdag 25 september  Voor wie? Iedereen in de voormalige gemeente Zweeloo en omliggende gemeenten van jong tot oud, individueel of in gezinsverband.  Waar? In het clubgebouw van S.V. Willem Tell aan de Aelder Hooghe 9 te Aalden. Wat gaan we doen? In ieder geval weer gezellig samen zijn en elkaar weer ontmoeten, ook kunt u kennismaken met de schietsport en …. natuurlijk zelf schieten op verschillende disciplines. Je kunt onderling schieten om de eer maar ook gaan voor het dagklassement!  Hieraan zijn natuurlijk een paar leuke prijzen zijn verbonden, dus doe mee! Bij binnenkomst krijgt u alvast twee gratis consumpties. Daarom: Kom allemaal en doe mee!  Het spreekt voor zich dat we alle geldende corona maatregelen handhaven, dus het kan voorkomen dat je even moet wachten. Maar zelfs dan maken we dat zo gezellig mogelijk!  Tot ziens op zaterdag 18 september !  Oes Eig'n Kraantien d.d. 7 september 2021
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel