.

.

 

.

Handbalsters HVZ/Vivendi tanken vertrouwen in hoofdklasse A

In de onderste regionen van de hoofdklasse A leverde HZV/Vivendi zaterdagavond een uitstekende prestatie.

Het team van Paul van Gestel won met duidelijke cijfers van rode lantaarndrager Hurry-Up (24-16), en nam daarmee revanche op de nederlaag van een week eerder tegen HV Zwolle (27-22).

In sporthal De Goorn was vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk dat HVZ/Vivendi duidelijk een hoger baltempo hanteerde dan de gasten uit Zwartemeer. Toch had het bij vlagen moeite met het stugge en fysieke spel van de bezoekers. De ruststand was 16-10.

Tweede helft
Ondanks de ruime marge was het voor HVZ/Vivendi zaak om scherp te blijven, want Hurry Up gaf zich niet meteen gewonnen. Door een aantal goed opgezette aanvallen wist de thuisploeg duidelijk het verschil te maken en boekte een even mooie als welkome overwinning van 24-16. Door de zege klimt de ploeg uit Oosterhesselen/Zweeloo naar de tiende plaats met 9 punten uit 14 wedstrijden. Op zondag 24 april a.s. staan beide ploegen in Zwartemeer opnieuw tegenover elkaar. Het duel begint om 16.00 uur.
Dames 2
In de 2e klasse ging Dames 2 kansloos ten onder tegen Actief/ Klazienaveen, 5-25.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 12 april 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel