.

.

 

.

HVZ/Vivendi doet tegen E&O 2 goede zaken

... in strijd om lijfsbehoud. De handbaldames van HVZ/Vivendi hebben zaterdagavond in de hoofdklasse goede zaken gedaan in de strijd om lijfsbehoud.

De ploeg van Paul van Gestel zegevierde tegen het hooggeklasseerde E & O 2 met 21-20. D HVZ/Vivendi opende in sporthal De Goorn sterk en kwam meteen op voorsprong. Deze werd voor rust ook niet meer uit handen gegeven: 13-10

Tweede helft
In de tweede helft speelden de bezoekers uit Emmen in een hoger tempo en HVZ/Vivendi moest daardoor veel energie in de verdediging steken. Het aanvalsspel verliep daarom stroever. Stap voor stap kwam E & O dichterbij en pakte bij een stand van 18-19 zelfs de leiding. Het publiek kreeg een spannend slot voorgeschoteld. Vlak voor tijd wist de thuisploeg de bevrijdende 21-20 te scoren en zo de overwinning in de wacht te slepen. 

HVZ/Vivendi staat met 11 punten uit 18 duels op tiende plaats en lijkt daarmee handhaving in de hoofdklasse veiliggesteld te hebben.

HVZ/Vivendi speelt ook komend seizoen zo goed als zeker weer in de hoofdklasse. (Eigen foto)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 10 mei 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel