.

.

 

.

Zwembad Zweeloo is toch niet te missen?

Het seizoen is nog niet eens begonnen en toch gebeurt er al zo veel! Een succesvolle Blue Saturday, een zwembad wat steeds mooier wordt, vrijwilligers die zich al aanmelden én de voorbereidingen voor de opening op 14 mei in volle gang!

In de afgelopen weken, of moeten we zeggen maanden, zijn er al weer heel veel vrijwilligers in de weer geweest om alles klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Op de socials is dit stap voor stap te volgen, maar ook als je alleen al door het dorp reed was het niet te missen. Elders in de krant lees je over het succes van Blue Saturday, waarmee we nu al ruim 400 abonnementen hebben verkocht! Geweldig, zo’n opkomst en zo’n opbrengst voor ons mooie zwembad. Mocht je Blue Saturday gemist hebben, wees dan niet getreurd: Er is nog een voorverkoop-korting tot 14 mei! Wees er snel bij via het formulier in deze krant, of via www.zwembadzweeloo.nl. Heb je je abonnement nog niet opgehaald, dan kan dit tijdens de openingstijden bij de kiosk.

Dat knapt op
In het zwembad wordt hard gewerkt. Maar dan ook echt héél héél hard gewerkt. Geweldig om te zien hoe het opknapt en hoe iedereen zich hier voor in zet. We gaan niet alles verklappen, maar een tipje van de sluier kunnen we natuurlijk oplichten: tweemaal een ‘rode loper’, hekwerk, groen als gras, bloemetjes, tegelwerk. Ik zou zeggen: ‘Komt dat zien!’

Opening nieuw seizoen
Vanaf 14 mei gaan we namelijk weer open! En ja, óók dít lees je weer elders in deze krant. Vandaar ook de titel: Zwembad Zweeloo is toch niet meer te missen?! We trappen af met een feestje en een feestje vier je natuurlijk het liefst met zoveel mogelijk mensen. Dus komt u/ kom jij ook? Het zwembad is van 13.00u tot 16.00u geopend voor vrij zwemmen, waarbij er ook nog leuke spellen worden georganiseerd door de leden van de Aelderzwemschool en de buurtsportcoaches. Aanmelden hoeft niet meer. We hopen dat dit het hele seizoen niet meer nodig is. U/jij kunt dus lekker komen zwemmen als u/jij daar zin in hebt.  Hierbij nog even de openingstijden van het eerste gedeelte van het seizoen op een rij:

Vanaf 14 mei 2022:
Zaterdag                      13.00-17.00 uur
Zondag                        13.00-17.00 uur
Maandag t/m vrijdag    07.00-09.30 uur
                                    14.30-17.00 uur
                                    18.30-20.00 uur

Vanaf 16 juli 2022 tot en met 28 augustus 2022:
Zaterdag                     13.00-17.00 uur
Zondag                       13.00-17.00 uur
Maandag t/m vrijdag   07.00-09.30 uur
                                   13.00-17.00 uur
                                   18.30-20.00 uur

Tot slot
Binnen een week zijn 89 van de 204 kioskdiensten (44%) ingevuld en dat is geweldig... maar er staan dus ook nog 115 diensten open! Wil jij één of meerdere kioskdiensten draaien? Of weet je het nog niet zeker of wil je graag wat meer informatie over wat een kioskdienst eigenlijk allemaal inhoudt? Geef dit door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact één van de bestuursleden.
Zaterdag 14 mei om 14:00 én 15:00 uur krijgen de kiosk-vrijwilligers tekst en uitleg, ín het zwembad, over het draaien van kioskdiensten. Alvast dank voor jullie hulp.

Samen maken we er een mooi zwemseizoen van! Tot de 14e!
Hartelijke groet,
Bestuur Zwembad Zweeloo

Oes Eig'n Kraantien d.d. 10 mei 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel