.

.

 

.

Tophandbalster Mariël Beugels verruilt Duitsland voor Zweden

Tophandbalster Mariël Beugels (24) uit Benneveld, opgegroeid bij HVZ/Vivendi, gaat de tweede Bundesliga-club TV Aldekerk verruilen voor GF Kroppskultur.

De club uit Uddevalla – aan de westkust van Zweden - speelt op het een na hoogste niveau. De 24-jarige Beugels was op zoek naar een nieuw avontuur. TV Aldekerk is aan teleurstellend seizoen bezig en de spelmaakster wil een nieuwe stap in haar sportieve loopbaan zetten. Beugels, die na HVZ/Vivendi speelde voor E&O, VOC, HSG Bad Wildungen Vipers en SG 09 Kirchhof, maakte dit seizoen 122 goals en kijkt ernaar uit om bij de Zweedse club te spelen. “Bij GF Kroppskultur had ik direct een goed gevoel. Het is een club met mooie toekomstplannen. Die sluiten aan bij mijn ambities."
Handbalster Mariël Beugels (24) uit Benneveld vervolgt haar loopbaan bij GF Kroppskultur. De Zweedse club speelt op het een na hoogste niveau. (Foto: Tina Kolthof)

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel