.

.

 

.

Meisjesteam woensdag in actie

Meisjesteam De Anwende / De Schutse woensdag in actie op noordelijk schoolvoetbalkampioenschap.

Het meisjesteam van De Anwende / De Schutse is in de race voor een ticket voor het nationaal schoolvoetbalkampioenschap. De fanatieke voetbalsters plaatsten zich overtuigend voor het noordelijk kampioenschap dat woensdag in Jubbega zal worden afgewerkt. Inzet is een plaats bij de beste meisjesteams van Nederland. De ploeg was in het regiotoernooi in Dalen al te sterk voor de concurrentie. Ook het provinciaal kampioenschap in Steenwijk werd een prooi voor het team van Ruud Jalving, Richard Kuper en Jort Jalving.


Het team bestaat uit de volgende speelsters: Amy Rotgers, Britt Schiphouwer, Marit Koopman, Marjolein Kamps, Fleur Kregel, Lysanne Holman, Lynn Tewis, Sophie Aalders, Noek Kuper, Heviyan Akay en Noor Jalving.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel