.

.

 

.

Sweeler beachvoetvolleybaltoernooi

Het Sweeler beachvoetvolleybaltoernooi staat weer voor de deur. Op vrijdag 10 juni is het zover. 

De parkeerplaats op sportpark ‘t Alterbarg zal weer omgetoverd worden tot een ware arena!

We zijn inmiddels al weer aangekomen bij de 14e editie. En ook dit keer zal het tot een ware climax komen. Kom allemaal naar ‘t Alterbarg om te aanschouwen wie er met de grote wisselbeker naar huis gaat.

Archieffoto 2017

Ee ding weten we al zeker : bij de dames zal er een nieuw koppel winnen. Bij de mannen is de vraag, kunnen Jaap en Jorn Scholing hun titel verdedigen? Of gaat er een ander koppel met de beker naar huis.

Mis niets van dit spektakel dat begint om 18.00 uur. En aansluitend natuurlijk een fantastische afterpary in de arena op het zand. Tot vrijdag!

Beachvoetvolleybalbestuur

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel