.

.

 

.

Iris Offerein nestelt zich bij WK Veldrijden U-23 in top-15

Iris Offerein kwam in haar eerste WK-cross in Hoogerheide, op de grens tussen Brabant en Zeeland, niet in de buurt van de medailles.

Maar de 19-jarige Meppenaar was uitermate tevreden met haar dertiende plaats. “Ik had een goede dag, maar bij de start werd ik opgehouden en iets verderop in de eerste ronde viel een renster vlak voor mij en kon haar niet meer ontwijken.” Toch wist Iris nog wel haar slag te slaan en finishte uiteindelijk zeer verdienstelijk in de top-15 van het eindklassement van U-23. “Het was een snel en zwaar parcours door de lange oplopende stukken. En overweldigend om voor zoveel toeschouwers te rijden. Ik ben een mooie ervaring rijker.”

Iris Offerein (19) uit Meppen in actie op het WK Veldrijden. (Foto: Daan van Overveld)

Oes Eg'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel