.

.

 

.

HVZ/Vivendi wint cruciaal duel

En drukt HVE2000 dieper in de zorgen; verlies voor Actief, SVBO en E&O DS 2.

In de hoofdklasse A heeft HVZ/Vivendi naaste rivaal HVE2000 nog dieper in de degradatiezorgen gedrukt. De equipe van trainer Paul van Gestel won zaterdagavond in sporthal De Goorn in Oosterhesselen het degradatieduel van de Ericanen met 27-22. Beide teams kwamen aanvankelijk lastig tot scoren, waarbij de thuisploeg wel het betere aanvalsspel op de mat legde. De score ging evenwel gelijk op met een 12-12 ruststand tot gevolg.

Met snelle aanvallen en een compact spelende verdediging wist HVZ/Vivendi een gat te slaan dat niet meer te dichten bleek voor de gasten uit Erica: 27-22. Een kostbare zege voor de formatie uit Zweeloo/Oosterhesselen in de strijd tegen rechtstreekse degradatie. Het verschil met rode lantaarndrager HVE2000 is met nog drie wedstrijden voor de boeg opgelopen tot vier punten.

De handbalkraker onderin de hoofdklasse A werd zaterdagavond in het voordeel van HVZ/Vivendi beslecht. (Eigen foto)

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel