.

.

 

.

HVZ/Vivendi moet waarschijnlijk vege lijf via nacompetitie zien te redden

In de hoofdklasse A vochten de handbaldames van HVZ/Vivendi zaterdagavond voor één van de laatste kansen om de nacompetitie te ontlopen.

De ploeg uit Zweeloo/Oosterhesselen deed dat met verve, maar ging tegen kampioenskandidaat Stevo met 19-21 nipt onderuit. Door deze nederlaag rest voor HVZ/Vivendi waarschijnlijk de nacompetitie om een langer verblijf in de hoofdklasse veilig te stellen.

De uitwedstrijd tegen de aanstaande kampioen ging nog vrij kansloos verloren (28-14), maar in een volgepakte sporthal De Goorn zag het publiek een gelijk opgaande wedstrijd. HVZ/Vivendi wist de angel uit het snelle aanvalsspel van de bezoekers uit Overijssel te halen. Er stond een goed verdedigingsblok met als sluitpost een uitstekend keepende Ellen Vrieling. De thuisploeg ging met een 12-11 voorsprong de kleedkamer in.

De tweede helft toonde hetzelfde spelbeeld, waarbij Stevo wel het beste aanvalsspel op de mat legde. De bezoekers wisten het balverlies aan de zijde van HVZ/Vivendi  af te straffen en kwamen op voorsprong. Deze gaf Stevo ook niet meer uit handen. De thuisploeg bleef echter wel in het spoor van de koploper en ging nipt met 19-21 onderuit.

Zaterdagavond 15 april speelt HVZ/Vivendi de laatste competitiewedstrijd in Luttenberg tegen SDOL. 

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel